Sztárok

Szigorú diétára fogták a színésznőt

Mischa Barton legújabb filmjének producerei arra kérték a színésznőt, hogy sürgősen adjon le öt kilót.

Szigorú diétára fogták a színésznőtA Narancsvidék című sorozat színésznője nemrég kezdte forgatni új sorozatát Life is Beautiful, azaz az Élet gyönyörű! címmel. Kérdéses azonban, hogy Mischa Barton számára valóban gyönyörű-e a hollywoodi élet. A színésznőt nem sokkal a forgatás kezdete előtt engedték ki a klinikáról, ahol kábítószer-elvonón volt. Most pedig a film producerei arra kérik, hogy minél gyorsabban fogyjon le pár kilót.

Mischa egyik ismerőse szerint a színésznő maga is tisztában van vele, hogy a háta mögött dagadtnak mondják, és hogy fogyhatna néhány kilót. Arra azonban soha nem gondolt, hogy a producerek szólítják majd föl a kényszerfogyókúrára. Az ismerős szerint Mischán túl nagy a nyomás, és gyakran elsírja magát a forgatáson. A színésznőnek egyébként is testképkomplexusa van, ez nagyban hozzájárult az összeomlásához. Másrészt viszont egy szupermodellt alakít a sorozatban, akinek soványnak kell lennie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top