Sztárok

Victoria Beckham megáll három gyereknél

Victoria Beckham nemegyszer nyilatkozta már, hogy a három fiú mellé szeretne egy kislányt is. Legutóbb viszont kijelentette, hogy mégis elég neki a három gyerek.

Victoria Beckham megáll három gyereknélA 35 éves, divatbolond Victoria Beckham nemrég kijelentette, hogy nem terveznek több gyereket a férjével, Daviddel. Victoria egy brit rádióműsorban beszélt a munkája és a gyermeknevelés kihívásairól:
„Reggelente korán kelek, felébresztem a srácokat, és elviszem őket az iskolába. Miközben suliban vannak, dolgozom. Mindennel készen kell lennem délután háromig, amikor is a gyerekekért kell mennem.”

Victoria elmondta, hogy rendszeresen felteszik neki a kérdést, szeretne-e még gyerekeket. Szerinte viszont a három fiú épp elég, ráadásul minél nagyobbak, annál nehezebb kordában tartani őket. Brooklyn 10, Romeo 6, Cruz pedig 4 éves. Amúgy sem lenne ideje most egy kisbabára, Vic ősszel az American Idol tehetségkutató verseny egyik zsűritagja lesz, és gőzerővel dolgozik legújabb őszi–téli kollekcióján is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top