Sztárok

Jennifer Anistont rajtakapták

A színésznőt rajtakapták, amint kéz a kézben sétált szerelmével, Gerald Butlerrel.

Jennifer Anistont rajtakaptákJennifer Aniston szerelmi élete újra felfelé ível. A színésznő Brad Pitt-től való válása után már többször majdnem eljutott az eljegyzésig, de esküvő helyett eddig mindig szakítás lett a dolog vége. Legutóbb John Mayer zenésszel járt együtt.

A színésznő magánéletét a bulvársajtó is megkülönböztetett figyelemmel kíséri, Jennifer Aniston talán épp ezért kezeli óvatosan a Gerald Butlerrel való viszonyát. A két színész most forgatja a The Bounty című filmet New Yorkban. Egy ideje sejteni lehet, hogy több van köztük egyszerű munkakapcsolatnál. A hétvégén kéz a kézben sétálva látták őket. Egy szemtanú a People magazinnak elmondta, hogy a két színész koktélt iszogatott, közben folyamatosan fogták egymás kezét.

Jennifer Aniston sajtószóvivője cáfolta a pletykát, elmondta, hogy a színésznő nem volt kettesben Butlerrel, velük voltak a barátaik is.
Nem mintha ez egy szerelem kibontakozásának akadályozó tényezője lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top