Sztárok

Együtt szépülnek a szexi énekesnők

Gallusz Niki sokáig kereste a tökéletes helyet, ahol egyszerre tud pihenni és szépülni. Végül Szentendrén mindent egy helyen megtalált.

A színésznő örömét megosztotta Völgyesi Gabival is, aki szintén rákapott a helyre, azóta a barátnők együtt járnak felfrissülni.

– Állandó rohanás az életünk, és nagyon vágytam már egy helyre, ahol igazán otthon tudom érezni magam – vallotta be Galusz Niki. – Sok szalont kipróbáltam, de itt minden megvan, amire szükségem van. Egy pihentető relaxálás, egy felfrissítő masszázs vagy szaunázás hihetetlenül fel tudja dobni a napomat. Az csak megkoronázza az egészet, hogy a szépségápolás terén rendkívül naprakész kozmetikusaik vannak. Nagy kedvencem a csokoládés bőrfiatalító arcmaszk és az oxigénterápia.

fotó: Juhász Dóri
Fotó: Juhász Dóri

 

Számomra elsősorban a masszázs és a kozmetikai kezelések fontosak, de kipróbáltam már az alakformáló kezeléseket is – árulta el Völgyesi Gabi. – Ilyenkor nyáron különösen kell figyelnünk magunkra, hiszen a melegben hajlamosak vagyunk kihagyni az edzéseket, viszont sokkal többet eszünk. Ezek a kezelések nagyon jót tesznek a fizikumunknak és a lelkünknek. Szentendrét nagyon szeretem, közel van a fővároshoz, és a napi rohanás után jót tesz egy kis autózás is a Duna partján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top