Sztárok

Sztárváltó – Hien kizárja a pasikat az életéből

A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Nguyen Thanh Hienen a sor.
Fotó: Sanoma Archívum/Ványi Ákos
Fotó: Sanoma-archívum, Ványi Ákos

Legújabb klipjében egy képzeletbeli fiúhoz énekel, aki akkor nyerheti el a szívét, ha kitalálja, van-e hab a kedvenc sütijén. Nguyen Thanh Hient a való életben ennél azért jóval rafináltabb módszerekkel lehet csak elcsábítani. Az éppen szingli tini énekesnő komoly feltételeket állít leendő barátja elé, s csupán egyetlen férfi, az R’n’B világsztár, Chris Brown kedvéért lenne hajlandó apróbb engedményeket tenni.

– Nemrégiben kezdték el játszani a zenetévék Túl szép című klipedet, mely sokak véleménye szerint bátran odaállítható a külföldi anyagok mellé. Te is elégedett vagy vele?
– Nekem is nagyon tetszik, tök jó, hogy így sikerült a klip. Valójában nem is számítottam erre. Ismertem persze a koncepciót, és a ruháimból is sejteni lehetett, hogy izgalmas lesz, de remélni sem mertem, hogy ilyen fantasztikus lesz a végeredmény. Az ismerősöktől, barátoktól is szinte kizárólag pozitív visszajelzéseket kapok.

– Hasonló dalokra kell számítani a hamarosan megjelenő első lemezeden is?

– A Túl szép popdal, a lemezen pedig alapvetően R’n’B stílusú számok lesznek. Éppen készülőben van az anyag, várhatóan ősszel, szeptember végén kerül a boltok polcaira. A dalválogatás és a stúdiózás időszakában vagyunk, három-négy számot már teljesen felénekeltem.

Egy interjúban elmondtad, hogy világsztár akarsz lenni. Továbbra is tartod magad ehhez?
– Minden előadónak nagy álma, hogy olyan híres legyen, mint a példaképei. Én is ezt szeretném, nagyon jó lenne, ha felnőttkoromban világsztár lehetnék. De azért ez nem olyan cél, amelyet mindenáron el akarok érni. Tudom, hogy nagyon nehéz dolog eljutni odáig: szerencse is kell hozzá, nem kizárólag a tehetségen múlik. Nagyon sokat dolgozom a sikerért, énektanárhoz is járok, de emellett a sulit is komolyan veszem. Orvos szeretnék lenni, mert tudom, hogy pusztán az éneklésből nem lehet megélni. Szeretem csinálni, de ki tudja, mi lesz évek múlva…

Még mindig magántanuló vagy?
– A családommal együtt nemsokára Sopronból Budapestre költözöm, és itt fogok gimnáziumba járni. A tehetségkutató alatt kénytelen voltam a sok utazgatás miatt ezt választani, de most, hogy Pesten közel leszek mindenhez, járhatok a többiekkel együtt suliba.

Nem fáj a szíved Sopronért?
– Budapesten születtem, és sokáig itt laktam a szüleimmel. Mondhatjuk, hogy csak visszaköltöztem. Szeretem Sopront, kikapcsolódásra jóval alkalmasabb, mint a rohanós Pest, de a barátaim jó része a fővárosban él. Azt hiszem, itt jobban fogom magam érezni.

Fotó: Sanoma Archívum/Ványi Ákos
Fotó: Sanoma-archívum, Ványi Ákos

A tehetségkutató idején összehoztak az egyik versenyzőtársaddal, Szecsődi Karesszal. Avass be minket: valódi volt ez a kapcsolat, vagy csak a médiának szólt?
– Ez a sajtó túlzása volt. Jóban voltam Karesszal, és valóban közel kerültünk egymáshoz, de ez nem azt jelenti, hogy jártunk volna. Sosem voltunk szerelmesek, csak meg szerettük volna ismerni a másikat. Karesz a mai napig jó haverom, még duettet is énekeltem vele.

A Megasztár óta nem lehet sok gondod a pasizással, gondolom, nincs hiány jelentkezőkből.
– Sokan vannak, akik nyomulnak, ez biztos! A neten egy csomó szerelmes levelet kapok, de nem ismerkedem senkivel sem. Nem érzem úgy, hogy szükségem lenne valakire. Majd annak is eljön az ideje. Nem erőltetem a dolgot, és egyelőre nem is találtam olyan fiút, aki megfogott volna a személyiségével. Jól elvagyok a barátnőimmel, a családdal és a nyárral. Nem hiányzik még egy pasi is!

És ki az, aki elrabolhatná a szívedet? Milyen típusú fiúk jönnek be?
– Szeretem ha vicces és okos a srác, az sem árt, ha erős személyiségű, és valamiben egyedi. Tizenöt évesen persze nemcsak a belső, hanem a külső is fontos számomra. Nincs különösebb ideálom, de Chris Brown például nagyon tetszik. Ő igazán bejön nekem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top