nlc.hu
Sztárok
A magyar énekesnő ijesztő kalandja

A magyar énekesnő ijesztő kalandja

A Cool délutáni műsorában a Romantic egykori énekesnője, Völgyi Zsuzsi számolt be arról a rémálomról, amit nemrégiben élt át.

Zsuzsi egy barátnőjével nyaralt Törökországban. Egyik este éppen haza, a szállodájukba indultak a városi forgatagból, ezért buszra szálltak. A jármű hamar kiürült, a sofőr pedig felajánlotta utolsó két utasának, hogy a megszokott buszmegálló helyett elviszi őket egészen a szállodáig.

– Még ma is alig hiszem el azt, ami történt. Kivitt minket a városból, majd egy félreeső helyen megállt, és felszállt még egy férfi. Arra próbáltak minket rávenni, hogy menjünk el velük mulatni éjszaka.

A busz továbbindult, ismét a város irányába, ám ezúttal lekapcsolt fényekkel és „üzemen kívül” felirattal, ráadásul egy pillanatra sem állt meg:

– Nagyon féltünk, még az is megfordult a fejünkben, hogy leugrunk a buszról, ajtó ugyanis nincs ezeken a járműveken, de sajnos túl veszélyes lett volna 60-70 kilométer per órás sebességnél.

fotó: COOL, Bársony Bence
Fotó: Cool, Bársony Bence


Egy óvatlan pillanatban, amikor a jármű lassítani kezdett, majd egy szemvillanásra meg is állt, a két hölgy azonnal lepattant róla. Zsuzsiék a kellemetlen kaland után, nagy nehezen ugyan, de visszaértek a szállodájukba, ahol szóltak a recepciósoknak az esetről, akik azonnal megtették a szükséges lépéseket az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top