nlc.hu
Sztárok
Le a metróba – Travolta módra!

Le a metróba – Travolta módra!

John Travolta és Denzel Washington hazai rajongói érdekes élményekben részesülhetnek.

Le a metróba- Travolta módra!Minden nagyváros alatt rejtőzik egy másik város, csak sokkal titokzatosabb, izgalmasabb, mint a fönti – és jóval kevesebben ismerik. Erre épül Tony Scott thrillere, a Hajsza a föld alatt, amelyben John Travolta eltérít egy metrót, de pechére pont egy olyan közlekedésirányítóra akad, aki nem fél maga is leereszkedni a sötétbe, hogy üldözőbe vegye az alagutak háborgatóját: őt Denzel Washington alakítja.

A film bemutatója kapcsán a BKV úgy döntött, hogy néhány szerencsés mozinézővel megismerteti a budapesti metrójáratok legérdekesebb, a kíváncsi szemek elől többnyire rejtve maradó részeit. Azok, akik a filmet hazai premierjének hétvégéjén, szeptember 3. és 6. között a Cinema City Arénában nézik meg, bejuthatnak a közönség elől elzárt részekre. Minden vetítés előtt kétszemélyes lehetőséget sorsolnak ki, melynek nyertesei – szakértő vezetés mellett – bebarangolhatják a metrójáratokat, meglátogathatják az irányítóközpontot, különleges szerelvényen utazhatnak: békésebb formában szembesülhetnek mindazzal, amivel a film szereplői is.

 

Forrás: IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top