nlc.hu
Sztárok
Demi Moore tagadja a plasztikai műtéteket

Demi Moore tagadja a plasztikai műtéteket

Feltételezések szerint összesen megközelítőleg félmillió dollárt fektetett a testébe Demi Moore, aki most tagadja, hogy plasztikai műtéteket hajtottak végre rajta.

Demi Moore tagadja a plasztikai műtéteket2004-ben nagy port kavart, amikor kitudódott: meglepte magát egy nagygenerállal, majd 2006-ban a térdén és az arcán végeztek kisebb javításokat. Ezeket a műtéteket Demi állítása szerint soha nem hajtották végre rajta, ahogy az orrát sem igazították helyre, nem végeztek rajta zsírleszívást, és mellnagyobbító műtéte sem volt. A színésznő nemrég egy interjúban azt nyilatkozta, hogy soha nem végeztek rajta szépségoperációt – írja a Viply.de.

– Az egész hazugság! Soha nem csináltam ezt. Még az ötlet is elborzaszt, hogy műtétek segítségével gátoljam az öregedésemet. Az orvosi szike nem tesz senkit boldoggá! – mondta Demi, aki nem zárja ki a jövőben (!) az esetleges beavatkozásokat. – Mostanában jobban szeretem azt, hogy a koromhoz képest jól nézek ki. Nem akarok görcsölni azon, hogy 30 évesnek nézzek ki – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top