Sztárok

Sarah Jessica Parker átlátszó ruhában villantott – fotóval!

Sarah Jessica Parker megkezdte a Szex és New York mozifilm második részének forgatását. A 44 éves színésznő remek formában van, erről a napfénynek köszönhetően mindenki meggyőződhetett.

Az első ruha, az első kép sokat jelent a Szex és New York rajongóknak. A színésznő trendi fehér ruhát viselt az első forgatási napon, amely a fényeknek köszönhetően több ízben áttetszővé vált – megmutatva ezzel a színésznő vékony, de izmos alakját. Sarah Jessica tehát cipőcsodáiban visszatipeg az őt világhírűvé tevő karakterhez, és újra Carrie Bradshaw bőrébe bújik. Ahogy a három másik színésznő, Cynthia Nixon (Miranda Hobbs), Kristin Davis (Charlotte York Goldenblatt) és Kim Cattrall (Samantha Jones) is vállalták a filmet, amelyet előreláthatólag 2010 májusában mutatnak be.

Az első mozifilm – amelyben Carrie és Mr. Big végre kimondták a boldogító igent – hatalmas kasszasiker volt. A sorozatot izgalmassá tévő „se veled, se nélküled” viszony nélkül viszont nem tudni, milyen drámát találtak ki a forgatókönyvírók. A Daily Mail angol bulvárlap is csak internetes pletykákra hagyatkozik, amikor azt feltételezi, hogy Mr. Big pénztárcáját kezdi ki a gazdasági világválság. Mások szerint Carrie észreveszi, hogy babát vár, mindezt azután, hogy otthagyta a legatyásodott Mr. Biget. A filmet természetesen máris az egekig dicsérik, állítólag sokkal izgalmasabb és teljesen más lesz, mint az első rész, amely 412 millió dolláros bevételt hozott.

Szex és New York2 - Az első fotók!
Szex és New York2 - Az első fotók!

Fotók: Northfoto, Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top