nlc.hu
Sztárok
Brad Pitt félig megvalósult álma

Brad Pitt félig megvalósult álma

Brad Pitt egy évvel ezelőtt ámulatba ejtette a világot azzal, ahogy a vásznon eljátszotta a saját aggastyán- és kamaszkorát is.

Brad Pitt félig megvalósult álmaA Benjamin Button különös élete romantikus és elgondolkodtató film volt a múló idő természetéről, és úgy tűnik, Pittet komolyan foglalkoztatja a téma, sőt már jóval a Benjamin Button előtt érdeklődött az időutazás iránt.

Még Jennifer Anistonnal együtt készültek egy másik, különleges történet megfilmesítésére: a forgatókönyv alapjául szolgáló regény jogait már akkor megvásárolták, amikor az meg sem jelent. Az időutazó felesége férfi főhőse különös betegséggel születik: a legváratlanabb pillanatokban kizuhan a saját idejéből, és élete egy másik szakaszában jelenik meg – anélkül, hogy irányítani tudná, hova érkezik. Sok részletet előre ismer a saját életéből: tudja, hogyan fog meghalni, csak azt nem, hogy mikor. Jövendőbeli szerelmét pedig már kislánykorában ismeri meg.

A sors másképp akarta, így az izgalmas és meghökkentő történet két főszerepét végül nem Pitt és Aniston játssza el, az időn túli szerelmeseket Eric Bana és Rachel McAdams kelti életre. Brad Pitt azonban része maradt a filmkészítésnek: ő az egyik executive producer – ha ideje engedte, még a Benjamin Button forgatása közben is Az időutazó felesége előkészítésén dolgozott.

 

Forrás: IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top