Sztárok

Öregasszonyos lett a ragyogó színésznő

Az Oscar-díjas színésznő, Helen Mirren tavaly még ragyogóan festett piros bikinijében, és simán letagadhatott volna 15 évet. Idén viszont sokkal inkább úgy fest, mint egy 64 éves matróna.

A királynő című film főszerepéért Oscar-díjjal kitüntetett színésznőt a tengerparton kapták lencsevégre. Jóllehet még mindig ragyogóan néz ki, a tavalyi évhez képest a változás megdöbbentő. Mindkét lesifotó Olaszországban készült, ahol a színésznő és filmrendező férje saját kastélyt tudhat magáénak. Míg tavaly a színésznő majd kicsattant, bőre feszes volt, és szemrebbenés nélkül letagadhatott volna 15 évet, addig idén ezt nem tehetné meg.

Bőre megereszkedett, sokkal ráncosabb, narancsbőrös. Helen Mirren mindig is a plasztikai műtétek ellen volt, állítása szerint remek formáját génjeinek és egyéb szerencsés tényezőknek köszönheti. A fénykép viszont őt magát is meglepte: „Úgy nézek ki, mint egy hatvanas éveiben járó nő. Mindig is ocsmány voltam bikiniben, még fiatalon is” – idézte a színésznőt a fotókat megjelentető Daily Mail.

Öregasszonyos lett a ragyogó színésznő
Öregasszonyos lett a ragyogó színésznő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top