Sztárok

Gazdagodjon meg költekezéseiből!

A ScienNet egy törzsvásárlói közösséget, és egy vásárlási utalvány kereskedést működtet, mellyel mind a vásárlók, mind a kereskedők egyaránt jelentős előnyt élvezhetnek.

A ScienNet Törzsvásárlói köre Magyarországon az elmúlt 3 év alatt elérte a 400.000 főt és 17.000 üzletben lehet visszatérítéseket kapni!

Bárki teljesen ingyenesen lehet törzsvásárló. Nincs belépési díj, nincs havi díj, tagsági díj, nincs vásárlási kötelezettség. A Törzsvásárlók nem pontokat, ajándékokat, hanem készpénzt és vásárlási utalványokat kapnak vissza a vásárlásaik után.

Mindannyiunk álma, hogy a kiadását lecsökkentse, akár a tizedére is, ugyanakkor a jövedelmét megnövelje akár a tízszeresére. Sajnos ez eddig csak álom volt. A ScienNet-Rendszer segítségével közelebb kerülhetünk ezekhez az álmokhoz..

Az egyes ember kis értékű vásárlása után, egészen biztos, hogy árengedményt, visszatérítést, illetve olcsóbb vásárlási lehetőséget nem fog kapni a kereskedőktől. Erre kizárólag akkor lenne lehetősége, ha nagy értékben vásárol, vagy ha összefogva a kis értékű vásárlásokat, nagy tételként lépne fel a kereskedőknél. A ScienNet pontosan ezzel foglalkozik. Harmadik félként összefogja a vevőket, a cégeket, magánembereket, kialakítva egy nagy törzsvásárlói kört ez által. A megállapodásnál a legfontosabb a minőség, a korrekt, megbízható üzletpolitika.

A ScienNet tehát válogat a kereskedők közül. A szerződés egy termékpartneri szerződés, amely arról szól, hogy a vásárlók ugyanannyiért fogják megvásárolni a termékeket, mint eddig. Miután igazolták, hogy Törzsvásárlók, ScienNet utólag bekéri a megállapodott jutalékot a kereskedőtől. A Termékpartnernek csak akkor kell fizetnie, ha megtörtént nála a vásárlás és akkor is csak a vásárlási érték arányában. Ezt a jutalékot a ScienNet visszajuttatja a Törzsvásárlóknak egy különleges Rendszer segítségével. Ebben a Rendszerben mindenki érdekelté van téve, hogy a kiválasztott kereskedőknél vásároljon, illetve hogy újabb vásárlókat hozzon ebbe a vásárlói szövetségbe.

Gazdagodjon meg költekezéseiből!

Érdekelté tenni az embereket legegyszerűbben pénzzel lehet. Ezt az egyszerű elvet alkalmazza a ScienNet, azaz a visszatérített pénznek egy részét, jutalékként, visszaadja az Ajánlóknak. Így tudnak megvalósulni azok az álmok, amikről az előbb tettünk említést.

Mindezek alapján a ScienNet különleges szlogenje: „Gazdagodjon meg költekezéseiből”.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a ScienNet rendszere iránt, bővebb információkért és azonnali regisztrációért kérjük látogasson el a www.gazdagodjon.com weboldalunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top