Sztárok

Madonna is csak kihasználja Britney-t!

Britney Spears elhitte, hogy Madonna a barátnője. Tévedett.

Madonna is csak kihasználja Britney-t!Madonna a legújabb turnéján is „szerepelteti” Britney Spearst, legalábbis a kivetítőn megjelenik mögötte a zűrös magánéletű énekesnő. A két díva az MTV díjátadóján lépett fel először együtt, amikor Madonna szájon is csókolta ifjú kolléganőjét. Azonban a pop királynője mégsem olyan kedves, mint azt hinnénk. Britney most készíti a következő albumát, melyre szerette volna feldolgozni az Open Your Heart című dalt is. A kérésre Madonna egyértelmű nemmel válaszolt, és meg sem indokolta, hogy miért utasítja vissza Britney-t.

Az énekesnő – aki nemrég hazánkban is fellépett – szinte sosem ad engedélyt a dalai feldolgozásához, és úgy látszik, még a barátnőjével sem tesz kivételt. Néhány éve a Madhouse nevű diszkóformáció kedvéért egy egész albumra való slágerét kölcsönadta, Spears kisasszonyban azonban nem bízik ennyire.

Madonna egyébként még idén megválik a Warner-kiadótól, ahol évek óta jelentette meg a lemezeit. Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy a régi slágerek jogdíjait is megvásárolja-e az énekesnő.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top