nlc.hu
Sztárok
Gallusz Niki legkülönlegesebb ajándéka

Gallusz Niki legkülönlegesebb ajándéka

Egészen különleges ajándékot kapott születésnapjára Gallusz Niki!

fotó: Aranel
Fotó: Aranel

Nagy meglepetésben volt része Nikinek. Tegnap ünnepelte a születésnapját, és a kedvenc tervezője egy mesés ruhával lepte meg, amelyet kifejezetten neki tervezett.

– Szeretem a nőies, imitt-amott szexis ruhákat – árulta el a divattervező, Víg Anikó. – Olyan nőknek tervezek, akik nem otthon ülnek, hanem a karrierjüket építik. Egy különleges estélyi ruhát készítettem Nikinek, mivel őt is nagyon különleges nőnek tartom.

A színésznő alig akarta elhinni, hogy hazaviheti az ajándékot:

– Anikó  extravagáns nő, ő maga is így tervez – mondta Niki. – Vagány szabásvonalak jellemzik, és merészen bánik a színekkel is, ez nekem szimpatikus. Nagyon örültem az ajándéknak, mert ciklámen-fekete párosítású ruhám még sosem volt, és kedvelem az empire stílust, amely most különösen divatos. Az anyag nagyon lenge és nőies, imádom!

Gallusz Niki szülei munkája miatt gyermekkorában bejárta a fél világot. Élt Ausztráliában, Kanadában és Japánban is, így korán megismerkedett a különböző nyelvekkel és kultúrákkal. A színésznő sorra kapja a főszerepeket a Madách Színházban (Volt egyszer egy csapat, Producerek, József és a színes szélesvásznú álomkabát), valamint több filmben is bizonyíthatta már a tehetségét. Club 54 nevű együttesével éveken át ostromolta a slágerlistákat, és szép sikereket ért el a Csináljuk a fesztivált című műsorban is.

Niki jelenleg új albumán dolgozik, illetve újra kamerák elé áll majd egy filmben. Grease 54 néven új formációt hozott létre, az ismert film betétdalait dolgozták fel, s ezzel a műsorral járják az országot.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top