Sztárok

Olasz pipi léphet Clooney halott malackájának helyére

Legújabb hódítása után azt latolgatják, ezúttal mennyire lesz tartós a szerelem. George Clooney a balszerencsésnek bizonyult pincérnősorozat után egy olasz színésznőcske oldalán keresi a boldogságot.

Szegény George, mostanában mindenki a szerelmi életéért aggódik. Mióta Hollywood legpartiképesebb agglegénye belehabarodott a bombázó alkatú Elisabetta Canalisba, a máskor nem épp az együttérzéséről híres világsajtó azon sopánkodik, hogy a karrierista szépség csak kihasználja őt. Vagy lehet, hogy ezúttal is a rosszindulat vezeti a tollforgatók kezét? Végigpásztázva Clooney előéletét, nehéz elképzelni, hogy Elisabetta összetörhetné a szívét, eddig ugyanis éppen a deres halántékú sármőr volt az, aki – miután kiszórakozta magát – ajtót mutatott megunt szeretőinek.

Korán besokallt a házasságtól

Olasz pipi léphet Clooney halott malackájának helyéreArany János szavaival élve, George csupán egyszer volt olyan barom, hogy igába hajtsa a fejét. Hollywoodi szárnypróbálgatásainak idején, 1989-ben állt oltár elé Talia Balsam színésznővel. A holtomiglan-holtodiglan nem tartott sokáig, George és sikamlós nevű hitvese három év után beadta a válókeresetet. Máig nem tudni, ki szorgalmazta a szakítást, annyi azonban bizonyos, hogy a színésznek egy életre elment a kedve a sírig tartó kapcsolatoktól.
„Soha többé nem nősülök, és gyermeket sem akarok”
– jelentette ki egy interjú során.
Nemhiába tartják makulátlan jellemű úriembernek: az időközben a világ egyik legnagyobb filmsztárjává érett, Oscar- és Golden Globe-díjas Clooney azóta is keményen tartja magát fogadalmához.
Bár vaskos notesznyire rúg azoknak a szépségeknek a neve, akikkel összehozta a sors, legtöbbjüknek csupán futó flört, netán egy szenvedélyes éjszaka jutott. Hollywoodban nagyítóval kell keresni olyan színésznőt vagy modellt, akivel ne lett volna viszonya. Még Renée Zellwegert és Paris Hiltont is az ágyába csalogatta, ám egyikük sem bizonyult hosszabb távon izgalmasnak számára. George az utóbbi években csak igazán különleges falatokért volt hajlandó kis időre feláldozni féltve őrzött függetlenségét: zűrös múltú sztriptíztáncosnőért, koktélpincérnőnek álcázott prostiért, hálószobatitkokat kifecsegő felszolgálólányért és a már megidézett törtető színésznőért…

Sztriptízbárból választott szeretőt

Hiába a kimért stílus, a színészek többségéhez hasonlóan George is előszeretettel engedi ki a gőzt a forgatások után. 2007-ben, a világhírnevet hozó Ocean’s-sorozat harmadik részének befejezését egy Las Vegas-i sztriptízbárban ünnepelte, ahol egy angol lány, Sarah Talley erotikus asztaltáncot lejtve félreérthetetlen jelét adta: nem bánná, ha a híresség karjaiban tölthetné az éjszakát. Clooney nem csapott le azonnal az ajánlatra, pár nap múlva azonban különgépet küldött Sarah-ért, aki majd két hétig vendégeskedett a házában.
„George elvitt Kalifornia leghíresebb szusibárjába, majd a vacsora után hazamentünk. Tiszteletben tartotta a kérésemet, hogy nem akartam még együtt aludni vele, így a vendégszobában szállásolt el. Következő este a moziszobában csattant el az első csók. George gyengéden átölelt, szinte még most is beleborzongok, amikor eszembe jut, ahogy az ajkaink összeértek. Aznap este egymáséi lettünk. Hihetetlenül jó teste van, nagyon jó szerető!
” – áradozott Sarah, aki szenvedélyes napokat töltött a színésszel.
A csábos vonaglás azonban nem sokáig volt elegendő. Sarah két hét elteltével már a lapát szélén táncolt, miután George közölte, túl gyorsnak találja a tempót, s még maga sem tudja, mit érez iránta. Mint később kiderült, nem sokat, ugyanis a fent említett mozi premierjén már egy másik Sarah, az amerikai Larson lány oldalán mutatkozott. Talány, hogy Clooney-t mi fogta meg a koktélpincérként dolgozó nőben, valami azonban nagyon klappolhatott, mert a szépség csaknem egy évig dicsekedhetett azzal, hogy a sztár kedvese.

Leszbi pincérnővel kavart

A pletykák szerint a színész ezúttal nagyon is komolyan gondolta a románcot. Még az Oscar-díj-átadásra is magával cipelte a vegasi pincérnőt, s miután megkérte, hogy költözzön hozzá, felröppent a hír, hogy örökre magához láncolná a nőt. Aztán ahogy egyre botrányosabb dolgok derültek ki Larson kisasszony múltjáról, úgy kezdett lohadni a megállapodni látszó George kedve. Nyilván ő is sejtette, hogy párja nem földre szállt angyal, de arra, hogy mindenre elszánt partiördög, maga sem számított. Először egy fotósorozat került elő, melyből kiderül, Sarah valójában abból él, hogy szexi rucikban domborít a vegasi éjszaka vad partijain, majd kompromittáló videók jelentek meg, melyek leszbikus enyelgés közben mutatták a lányt.

Sarah Larsonnal
Sarah Larsonnal

Clooney a külvilág felé laza legyintéssel reagált ugyan a pikáns felvételek felbukkanására, barátai szerint azonban nagyon is bántotta, hogy közröhej tárgya lett. Ráadásul, mint oly sokszor, ezúttal is úgy érezte, elég a kötöttségből, ezért rövid úton kirúgta a bevállalós nőcskét.
„Azt mondta neki, hogy az utolsó darabka papírig mindent tüntessen el, ami rá emlékezteti – mesélte a Female First című lapnak a színész házvezetőnője. – Sarah hatalmas patáliát csapott, nagyon közönségesen viselkedett: ordítozott, és a fejéhez vágta, hogy csak ágyasnak kellett neki. Amikor látta, hogy George-ot hidegen hagyja a hisztéria, hüppögve pakolni kezdett.”
Minden férfinak megvannak a maga gyengéi, Clooney-ban ez idő tájt a fiatal pincérnők keltettek gerjedelmet. Egy évvel a szakítás után egy huszonhárom éves, vadító szépségű felszolgálóval, Lucy Wolverttel kezdett randizni.

Kirúgta a pletykás szexbombát

A miami szőkeség kevésbé volt szerencsés, mint vegasi kolléganője, csupán hetekig élvezhette a sztár közelségét. Pedig George úgy tervezte, hogy az egész nyarat vele tölti, kizárólag annyit kért, hogy a sajtó előtt hallgasson a bimbózó románcról. Lucy azonban nehezen tudta magában tartani földöntúli boldogságát, és még a legintimebb hálószobatitkaikról is beszámolt az újságíróknak. Meg is lett az eredménye: a dühtől tajtékzó George azonnal kiadta a fecsegő szexbomba útját.
Ennyi kudarc után bizonyos, hogy Clooney egy darabig nem keresgél szerető után a vendéglátóipar csinos alkalmazottai körében. Legújabb hódítása egy színésznő, Elisabetta Canalis. Az olasz szépség már két hónapja feszít a sztár oldalán, a rossz nyelvek szerint nem minden hátsó szándék nélkül. A pár baráti köréből sokan úgy gondolják, hogy a dögös Elisabetta azért van Clooney-val, hogy a színészt kihasználva ő is nemzetközi karriert építsen.

Elisabetta Canalis színésznővel
Elisabetta Canalis színésznővel

„Egyáltalán nincs kizárva ez sem! Elisabetta egy közös barátot kért meg, hogy mutassa be Clooney-nak. Nem vagyok biztos abban, hogy őszinték az érzelmei. Elisabetta régóta áhítozik a sikerre, és ezt George segítségével elérheti. Tudja, hogy remek lehetőség számára, ha magába bolondít egy világsztárt” – magyarázta egy közeli ismerős.
Úgy tűnik, mindez a legkevésbé sem változtat Clooney érzésein. Canalis már a Comói-tó partján álló Clooney-villába is behurcolkodhatott, George pedig még abba is belement, hogy együtt sasszézzanak végig a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén. Mindebből azért ne vonjunk le messzemenő következtetéseket. George mellett eddig csupán Max, a csüngőhasú malacka húzta hosszabb ideig, aki tizenöt évnyi együttélés után pár éve távozott az örök vadászmezőkre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top