Sztárok

Koreai kislányt adoptál a színésznő

Miután Katherine Heiglnek, a Grace klinika sztárjának sikerült letennie a cigarettát, mindenki arra gondolt, hogy hamarosan teherbe esik. A színésznő azonban az örökbefogadás mellett döntött.

Kóreai kislányt adoptál a színésznőKatherine és párja, Josh Kelly körülbelül hat hónapja dolgoznak azon, hogy hozzájuk kerüljön egy most már tíz hónapos koreai kislány, Naleigh. A színésznő Ellen DeGeneres talkshow-jában beszélt először a nyilvánosság előtt terveikről.

„Az örökbefogadásnak nagy szerepe van az életemben, ahogy a családoméban is. A testvérem koreai származású, a szüleim a hetvenes években vették magukhoz. Már akkor tisztában voltam vele, hogy valamikor én is követni szeretném őket ebben” – mondta.

A kislányról csak annyit mondott, hogy különleges pedagógiai bánásmódot igényel, ezért sokkal gyorsabban halad előre az ügyük, mint általában. A pár azt szeretné, ha mihamarabb náluk lenne a kicsi. A színésznő azt is elmesélte, hogy a Naleigh édesanyja és nővére – Nancy és Leigh – nevéből tevődik össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top