Sztárok

Botrány a díjátadón

A 2009-es MTV Video Movie Awards sem múlt el botrány nélkül. A legjobb videoklipeket díjazó gálán a rapper Kanye West szavaival földbe döngölt egy 19 éves countryénekesnőt.

A rapper nem bírta elviselni, hogy nem Beyoncé vihette haza a nők közül a legjobb videoklipért járó szobrocskát. A díjat a 19 éves Taylor Swift nyerte, aki countryénekesnőként egyáltalán nem számított a kitüntetésre. A törékeny, szőke lány meghatódottan kezdett bele a köszönőbeszédébe, amikor a rapper dühödten megjelent a színpadon, és a szavaiba vágva annyit mondott: „Sajnálom, Taylor, de Beyoncénak kellett volna nyernie a díjat, mert ő készítette minden idők egyik legjobb klipjét.”

Kanye Westet azonnal kifütyülték. Később, amikor Beyoncé megkapta az év videójáért járó díjat, elmondta, hogy élete egyik legfontosabb pillanata volt, amikor 17 évesen a Destiny’s Childdal nyert. Azonnal színpadra hívta Taylor Swiftet, és visszaadta a neki járó örömteli pillanatokat. A nézőközönség az este folyamán pedig kifütyülte Kanye Westet, akárhányszor elhangzott a rapper neve.

Botrány a díjátadón
Botrány a díjátadón

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top