Sztárok

Cseh Laci felcsapott jegyszedőnek

A hétvégén bárki találkozhat a mozik bejáratánál Cseh Lacival, aki idén harmadszor adja az arcát a Moziünnephez, sőt a sportoló jegyszedőként is segíti majd a szervezők munkáját.

www.csehlaszlo.hu
www.csehlaszlo.hu

Cseh László idén, csakúgy mint az előző években, kétkezi munkával is részt vesz a Moziünnep lebonyolításában. Az olimpikon jegyszedőként fog dolgozni a termeknél.
– Jó móka, de egyben nagy felelősség is. Ellenőriznem kell a jegyeket, hogy érvényes-e, vagy hogy jó helyre szól. Tudnom kell, hogy melyik filmet hányas számú teremben vetítik, mi merre van, és még sorolhatnám!

Laci igyekszik megfelelni a rábízott feladatoknak, még a túlórázást is vállalja, hiszen ilyen alkalmakkor a feladatköre gyakran bővül autogramosztogatással és a rajongókkal való beszélgetéssel. A kiváló sportoló az apróbb feladatok mellett az egyetemi tanulmányait sem hanyagolhatja el, sőt már az edzések is elkezdődtek, így minden hétköznap korán reggel és késő délután vár rá a kemény fizikai felkészítés. Szükséges is, hiszen Laci már a közelgő rövid pályás Európa-bajnokságra készül, amelyet Törökországban rendeznek hamarosan.

Forrás: RTL Bulvár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top