Sztárok

Whitney nem tudott leszokni a férjéről

Whitney Houston végre kipakolt: őszintén beszélt a drogokról, az alkoholról, a férjéhez fűződő viszonyáról.

Whitney nem tudott leszokni a férjérőlAz énekesnő a minap Oprah Winfrey talkshow-jában beszélt a múltjáról – bár Whitney ragyogóan nézett ki, a szemei végig szomorúan csillogtak. Whitney Houston 1992 és 2007 között volt Bobby Brown felesége, akitől hosszú ideig nem tudott szabadulni. „Olyan volt számomra, mint a drog. Semmit nem csináltam nélküle” – mesélte a souldíva elcsukló hangon.

Pedig a férfi mindent megtett azért, hogy meggyűlöltesse magát a feleségével: előfordult, hogy közös lányuk szeme láttára arcon köpte. Volt, hogy egy telefonnal verte fejbe. Majd mikor kimondták a válást, minden családi képről kivágta Whitney arcát. Állandóan veszekedtek, minden valószínűség szerint az énekesnő sikerei miatt.

Whitney sem tőle, sem a drogoktól nem tudott szabadulni, amíg édesanyja közbe nem avatkozott. „Az anyám egy nap beviharzott hozzánk, és azt mondta, vagy vele megyek, vagy világgá kürtöli, hogy visszavonulok. Azt kiabálta, hogy vissza akarja kapni a lányát.”

Whitney összeszedte magát, kiadott egy új albumot, amely az Egyesült Államokban, Németországban, Kanadában és Svájcban már az első héten a listák élén landolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top