Sztárok

Nánási Pál nem csak Claudiát fotózza!

Nánási Pál is szerepet kapott a Viasat3 Szeretem a testem című műsorában. Az ő feladata lesz, hogy olyan igényes és profi fotókat készítsen a szereplőkről, amilyenekről korábban nem is álmodtak.

Nánási Pál nem csak Claudiát fotózza!

Nánási Pál az ország egyik legnépszerűbb és legkeresettebb fotósa, ám azt kevesen tudják róla, hogy a topmodellek mellett hétköznapi, átlagos hölgyekről is lélegzetelállító felvételeket készít.

– Teljesen más profi modelleket fotózni, mint olyanokat, akiknek nem ez a szakmájuk – árulta el Nánási. – Sokan megkeresnek, hogy készítsek róluk egy sorozatot, amellyel megajándékozhatják a férjüket, barátjukat. Volt olyan is, aki az önbizalmát szerette volna visszakapni a képek által, mert túlságosan beleszokott az anya és a háziasszony szerepébe. Jó képet mindenkiről lehet készíteni, csak meg kell találni az előnyös arcát. Amikor munka közben azt mondom: „Szép vagy, maradj így!”, akkor nem hisznek nekem. De ahogy megmutatom a felvételeket, szinte minden esetben ugyanaz a reakció: „Ez én vagyok?” Az ilyen munkák kihívást jelentenek a számomra, mert nincs recept arra, hogyan lehet a gátlásokat feloldani. Mindenkihez más út vezet, és ez érdekes feladat számomra. Érdekes volt mostanában Liptai Claudiával dolgozni, ő sem profi modell.

Nagyon szégyenlős volt, nem lehetett úgy irányítani, mint a modelleket, mert ő színésznő.

Helyzetbe kellett hozni, mintha egy szerepet játszana. Ilyenkor általában az is elég, ha a kezébe adok egy kalapot vagy sétapálcát, mert ez azonnal egy karaktert teremt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top