Sztárok

Jennifer Aniston elhasznált szeretőként öregszik meg

A nők többsége házasságra vágyik, az után sóvárog, hogy a férfi felvállalja és az oltár előtt is bizonyítsa szerelmét. Sokuknak azonban csalódniuk kell, be kell érniük azzal, hogy csupán szeretők lehetnek. A sztárvilág hemzseg azoktól a nőktől, akiknek ez a sanyarú sors jut: Jennifer Aniston és sorstársai hiába szeretnek, csak mellékvágány jut nekik.

Amióta világ a világ, a szerelemben is létezik az „örök második”. A nő, aki titokban szeret, hiszen választottja nős férfi. A szeretőket sokan lenézik, megbélyegzik, pedig ha belegondolunk, a helyzetük éppen annyira nehéz, mint a feleségé. Az esetek többségében nem akarnak mást, mint szeretni, kényeztetni a férfit, lopott pillanatokban vele lenni. A szerető az, aki egyedül van hétvégén és az ünnepeken, ő az, aki magányosan, egy elérhetetlen álmot kergetve, boldogtalanul hal meg, ha nem lép időben. Kár lenne tagadni, a nők többsége volt már szeretői státusban, sőt még a legszebb, legvonzóbb, leghíresebb nők is kerültek már alárendelt helyzetbe.

Jennifer Aniston csak forró éjszakákra jó

Jennifer Aniston elhasznált szeretőként öregszik megAz egyik leghíresebb nő, aki az elmúlt esztendőkben csak szerető lehetett, Jennifer Aniston. A színésznőnek talán a legrosszabb a helyzete, hiszen egyszer már átélhette, milyen érzés a szeretett férfi oldalán végigvonulni az oltárhoz vezető úton. Ráadásul nem is akármilyen férfi, hanem a világ legjobb pasija, Brad Pitt volt a férjjelölt. Pitt öt év után elhagyta Angelina Jolie-ért, s mióta Braddel elváltak, Jennifernek csupán a szeretői státus jut. Vagy azért, mert a férfi már foglalt, vagy azért, mert szerelme nem akarja őt felvállalni.
Vince Vaughnnal egy évig voltak együtt, de a színész nem volt hajlandó együtt mutatkozni a színésznővel, állítólag kisebbségi érzése volt Brad Pitt-tel kapcsolatban. Ezután következett az amerikai lapok szerint Ben Affleck, akivel csak pár hétig tartott a titkos viszony, hiszen a világsztár nős. A fiatal John Mayer szintén csak a dögös szerető szerepét osztotta Anistonra, és noha egy nyilvános eseményen megjelent vele, elkötelezett, felvállalt kapcsolatot nem akart. Aniston pórul járt Bradley Cooperrel is, a szőke szívtipró néhány forró éjszakánál többet nem látott Jenniferben, a közelmúltban lecserélte Renée Zellwegerre.

Naomi Campbell betegséget kapott, gyűrűt nem kedvesétől

Állandó szeretői szerepkörre kárhoztatott Naomi Campbell is. A párductestű, egzotikus szépségű modellért hiába őrül meg minden férfi, kevés olyan akadt, aki feleségül kérte volna, vagy kézen fogva mutatkozott volna vele a nyilvánosság előtt. Pedig Campbell híres szeretőinek sora igencsak hosszú! Mike Tysonnal őrült szerelemben élt, ám a férfitól csupán nemi betegséget kapott, gyűrűt soha.
„Kis híján tönkretette az életemet. Soha nem bocsátom meg neki, hogy kitett engem a fertőzéseknek. Igazság szerint mindig olyan férfira vágytam, aki szeret és megbecsül engem, de csak kihasználtak. A férfiaknak, akikkel dolgom volt, tetszett, hogy egy topmodell a barátnőjük, használták a testemet, majd eldobtak” – mesélte később Campbell.  A modell ezután Robert De Niróval vigasztalódott, de a színész soha nem vállalta fel őt nyíltan. Legújabb kedvese, Vlagyimir Doronyin orosz milliárdos, aki ugyan megjelenik Campbellel nyilvánosan, de állítólag esze ágában sincs feleségül venni a szépséget.

Maria Callas belehalt abba, hogy szeretője nem vette el

Jennifer Aniston elhasznált szeretőként öregszik megA világtörténelem talán legtragikusabb sorsú szeretője az operadíva Maria Callas. Élete szerelme a hajómágnás Arisztotelész Onasszisz volt. Callas még férjezett asszony volt, amikor a milliárdos legendás és hírhedt hajóján, a Christinán megismerkedett Onasszisszal. Azonnal egymásba szerettek, és szeretők lettek. A férfi a hatvanas évek közepéig szenvedélyesen szerette Maria Callast, kapcsolatuk a kor első számú szenzációja volt.
„Ari egy elbűvölő szörnyeteg” – mondta Callas, utalva arra, hogy Onasszisz gyakran véresre verte, és nyilvánosan megalázta. „Minden igazi férfi veri az asszonyát. Aki jól ver, az jól szeret” – így hangzott Ari egyik leghíresebb mondása.
Ekkoriban Onasszisz birtokolta Monaco részvényeinek többségét, és a kis hercegség korlátlan uraként Callasszal királyi életet éltek. Ám ez kevés volt Ari számára. Ő Amerikát és Jackie Kennedyt akarta. Igaz, nem szerelemből. Jackie a társadalmi kapcsolatok építése miatt kellett neki. Callast pillanatok alatt, hezitálás nélkül elhagyta. Ezt írta az operadívának hagyott búcsúlevelében: „Kell nekem ez a nő, Maria. Te olyan vagy, mint én. Keserű, nyomorult és fáradt öregember. Jackie azonban maga a stílus, a csillogás. Ő megtestesíti azt, amilyen én mindig is lenni akartam.”
Jackie 1968-ban Onassziszhoz ment, Callas pedig összetört. Alkoholista lett, és soha nem dolgozta fel, hogy Onasszisz nem őt vette feleségül. Pedig úgy érezte, mindent odaadott a férfinak, amije csak volt: a testét, a karrierjét, a szerelmét, a hűségét. Elhagyta miatta a férjét, a barátait, és elhanyagolta az éneklést is. Csak Onasszisznak élt. Egy esztendővel Onasszisz halála után Callas is meghalt. Akik ismerték, azt állítják: megszakadt a szíve szerelme halála miatt…

Jack Nicholson kihasználta és elverte Anjelica Hustont

Callashoz hasonlóan csúnyán pórul járt szeretőjével Anjelica Huston is, aki egy darabig Jack Nicholsonnal próbálkozott. John Huston lánya 1974-ben ismerkedett meg a színésszel, akit rögtön az első találkozás alkalmával elvarázsolt. Anjelica ugyanis ugyanúgy szerette és élvezte az életet, mint Jack. Ő sem bírta a kötöttségeket, ráadásul meg sem próbálta lekötni a nőfaló sztárt. Nicholson előszeretettel szexelt más nőkkel is, sőt gyakran kedvesével is úgy bújt ágyba, hogy rajta kívül még két-három lány lapult a paplan alatt…
Kapcsolatuk ennek ellenére az első években jól működött, Jack többször is kijelentette, hogy Huston élete szerelme. Ám a lány hatalmas hibát követett el: egyre jobban beleszeretett a gátlások nélkül élő Nicholsonba, és házasságot, gyereket akart. A követelőzés egyre agresszívabbá tette a sztárt, s amikor Anjelica teherbe esett, Nicholsonnál végképp elszakadt a cérna. Állítólag úgy megverte a terhes színésznőt, hogy Anjelica elvetélt. Maga a színésznő vallotta be később, hogy kapcsolatuk alatt gyakran vált áldozatává Nicholson brutalitásának.
„Ha nem volt vele kedvem szeretkezni, egyszerűen megerőszakolt. Máskor pedig csúnyán megvert – mondta Anjelica, aki mindezek ellenére szerette Jacket, és kitartott mellette. – Tudják, ezt nem lehet megmagyarázni. Én szerettem ezt az embert. Nagyon szerettem” – árulta el a színésznő, akit végül egy dán szupermodellért, Winnie Hollmanért hagyott el Nicholson.

Pamela Andersont sokan megkapták, majd eldobták

Pamela Anderson sem kiegyensúlyozott szerelmi életéről híres. Ő az a nő, akit milliók akartak, rengetegen megkaptak, majd el is dobtak. Háromszor ment férjhez, de mindegyik hites ura elhagyta, és porig alázta. Saját bevallása szerint több száz szeretője volt, de boldogságot, igaz szerelmet egyiküktől sem kapott.
„Én már annyi férfinak voltam a szeretője, hogy magam sem tudnám megszámlálni. Életem tragédiája, hogy annyi férfi kívánt, akiknek szinte mind odaadtam magam, de szerelmet, szeretetet vagy törődést nem kaptam. Szinte azt sem tudom, hogy mi az” – mesélte a világ leghíresebb szexbombája.

Jennifer Aniston elhasznált szeretőként öregszik meg

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top