Sztárok

Suri Cruise magas sarkút hord – Fotóval!

Még csak hároméves, de már igazi kis hölgy. Suri Cruise mamája, Katie Holmes mellett csillogó magas sarkú cipőben rótta Boston utcáit.

Suri Cruise vérbeli díva! Tom Cruise és Katie Holmes hároméves kislánya nem elégedett meg azzal a fűzős rózsaszín tornacipővel, amelyet édesanyja először adott rá. A fodros szoknyához és a pink tophoz szerinte nem ilyen sportos lábbeli illik. A bostoni sétálás közben szerencsére ráakadtak egy gyerekruhaboltra, ahol tüneményes topánokat is árultak.

Suri azonnal kiharcolt magának egy magas sarkú, csillogó cipőcskét. Úgy tűnik, a pici hölgyet nemhiába választotta meg az amerikai OK magazin tavaly a legjobban öltözött celebgyereknek. Igaz, akkor még Shiloh (Brad Pitt és Angelina Jolie kislánya) és Violet (Ben Affleck és Jennifer Garner elsőszülött gyermeke) mellett említették a nevét. Ma már lazán lekörözi a két másik kislányt, akiknek talán eszükbe sem jut magas sarkút húzni, vagy szájfényt kenni az ajkukra.

Suri Cruise magas sarkút hord - Fotóval!
Suri Cruise magas sarkút hord - Fotóval!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top