Sztárok

Rudolf Péterék végre visszatérnek!

Visszatér a hatalmas népszerűségnek örvendő improvizálóshow, a Beugró.

Október 16-tól minden héten pénteken este a Cool Tv műsorán lesz látható a Beugró. A műsorvezető Novák Péter, a négy színész, Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter már izgatottan várják az újabb komédiázást. Mint ismeretes, a műsor a TV2-n kezdett, majd az M1-en szórakoztatták a nézőket. A rövid idő alatt hatalmas népszerűségre szert tevő műsor készítője így nyilatkozott a megállapodásról:

Rudolf Péterék végre visszatérnek!

„A Beugró nem csupán egy műsor lesz a sok közül, hanem kiemelt figyelmet kap majd a Coolon. A fiatalos, szórakoztató profilú csatorna műsortervébe tökéletesen illeszkedik a városi fiatalok kedvenc műsora” – nyilatkozta Enyedi András, az IKO Romania Srl. ügyvezető igazgatója.
„Úgy érezzük, hogy a Cool Tv-n szeretetteljes, baráti légkör fogadott minket, a csatorna munkatársaival együtt gondolkodva tudjuk még sikeresebbé tenni a Beugrót” – mondta Kapitány Iván, a műsort gyártó Filmservice ügyvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top