Sztárok

Áll a bál Claudia erotikus fotói körül!

Remek reklámot kap a nyuszis magazin következő száma, hiszen már most a címlaplány, Liptai Claudia fotóiról beszél az egész ország.

Áll a bál Claudia erotikus fotói körül!Már az is nagy dolog, hogy a magazinnak sikerült rávennie a színésznőt a fotósorozatra, ám most kisebb balhé kerekedett a megjelenésre szánt anyag miatt. Claudia az utolsó pillanatban meggondolta magát, és kiszedette a fotók közül a merészebbeket. Döntését azzal indokolta, hogy rájött: anyaként felelősséggel tartozik a gyermekéért is. Hogy erre korábban miért nem gondolt, az rejtély, bár az is lehet, hogy egyszerű reklámfogásról van szó. Egyelőre senki sem láthatta a színésznőről készült „merész” fotókat, így nem tudhatjuk, kell-e sajnálnunk, hogy nem kerülnek be a lapba.

A főszerkesztő az egyik napilapon keresztül üzent Claudiának, hogy szerződésszegés esetén komoly büntetésre számíthat…

A nagy hercehurcában egy biztos: mire a magazin megjelenik, mindenki annyira kíváncsi lesz a képekre, hogy biztosan rekordeladást produkál a kiadó, így ők mindenképpen jól járnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top