nlc.hu
Sztárok
Sigourney újra idegen bolygón!

Sigourney újra idegen bolygón!

Sigourney Weaver, az Alien-filmek sztárja nem tud szabadulni az űrlényektől.

James Cameron nem aprózza el: a rendező a Titanic óta most először készített újra játékfilmet, és az Avatar nagy költségvetéssel készülő, hatalmas mű lett, amely különleges 3D-s világával új fejezetet nyithat a mozi történetében. A távoli bolygón, testcserélő emberek között játszódó történet sosem látott látványnak ígérkezik. A film egyik sztárjának, Sigourney Weavernek viszont egészen más jutott róla eszébe.

Sigourney újra idegen bolygón!

 

„Tudom, hogy ez egy megaprodukció – nyilatkozta a színésznő –, de nekem minden forgatási napon a színház jutott róla eszembe. A férjem, Jim  off-Broadway színháza működik úgy, ahogy mi játszottuk az Avatart. A színházban sosincs elég pénz díszletre és kosztümre. A forgatáson is egy üres teremben, egy búvárruhaszerű kezeslábasban játszottam el, hogy háromméteres, kék lény vagyok – így vitték Cameronék gépbe a mozgásomat. A többieknek nehezen ment, hogy átéljék a szituációkat, én meg fel voltam készítve. Jim színházában is mindig valami mást jelent az üres színpad. Otthonosan éreztem magam a felvételeken.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top