nlc.hu
Sztárok
Savanyú a szőlő a romanticos énekesnőnek

Savanyú a szőlő a romanticos énekesnőnek

Újabb magyar híresség esett áldozatául a saját meggondolatlanságának.

Savanyú a szőlő a romanticos énekesnőnek

Az internetes társasági oldalak létrejöttével ma már mindenki világgá kürtölheti gondját-baját. A hazai celebek is előszeretettel panaszkodnak ezeken a honlapokon, ám arra nem gondolnak, hogy esetleg címlapra kerülhetnek a butaságuk miatt.

Völgyi Zsuzsi, a Romantic egykori énekesnője éppen bal lábbal kelhetett fel, vagy csak rossz napja volt, mikor egy ilyen kommentben gyalázni kezdte Zimány Lindát. Zsuzsi nyomdafestéket nem tűrő szóval minősítette a modell-műsorvezető néhány hónappal ezelőtti fellépését. Szerinte Lindának nincs helye a színpadon, mert rosszul énekel. Tény, hogy Zsuzsi korábban kezdett énekelni, mint Linda, ám a Romantic mulatós-diszkó slágerein kívül eddig mást nem tudott felmutatni.

Valószínűleg a mellőzöttség és a keserűség szólt az énekesnőből, mikor meglátta a szőke modell fellépését. Talán azt várta, hogy éppen őt hívják majd meg, hogy lépjen fel a tinimagazin díjkiosztó ünnepségén. Bár Zimány Linda bevallotta, hogy nem tartja magát énekesnőnek, de hónapok óta képzi a hangját. Egyetlen fellépéssel is sikerült elérnie, hogy tinik százai töltsék le a videóját, míg Zsuzsi szólólemezére egyelőre nem sokan kíváncsiak.

Persze Lindát azonnal a védelmükbe vették a rajongói, Zsuzsi pedig elgondolkodhat, hogy legközelebb is rosszindulatúskodik, vagy inkább azon dolgozik, hogy őt is megkedveljék az emberek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top