nlc.hu
Sztárok
Soma agymosást tart!

Soma agymosást tart!

Összeállt a mesterhármas. Lakatos Márk és Nánási Pál után Soma is csatlakozott a Viasat3 Szeretem a testem című műsorához.

Soma agymosást tart!

A Viasat3 új műsorában Lakatos Márk segít majd a szereplőknek abban, hogy megtalálják a saját öltözködési stílusukat, Nánási Pál pedig profi és igényes fotókat készít róluk, végső bizonyítékául lesz annak, hogy minden nőben megtalálható a szépség. Soma feladata, hogy a szereplők lelkét gyógyítsa, és esetlegesen hibás önképüket helyreállítsa.

 

Mindhárman azért küzdenek, hogy a szereplők visszakapják az önbizalmukat, és újra egészséges viszonyuk legyen saját testükkel. Somának ez nem okoz problémát, hiszen csoportos munkában csak nőknek csinál lelki wellness elvonulásokat, évek óta tart előadásokat, és vezeti saját Ébresztő előadások klubját. A Nők Lapja Cafén 6. éve rengetegen keresik meg levélben vagy személyesen, hogy a segítségét kérjék. Soma mégis nehéz feladat előtt áll, hiszen mindössze egy hete lesz arra, hogy az adott szereplőt kezelésbe vegye.
 

– Egy hét áll rendelkezésre, ezért már most megmondom, hogy tőlem agymosást fognak kapni – kezdte Soma. – Be fogom bizonyítani a szereplőknek, hogy éppen ugyanannyi lehetőségük van az „önlehúzásra”, szorongásra, mint a felemelkedésre és a boldogságra. Azokkal a dolgokkal kell majd szembenézniük  a műsor során, amelyektől a legjobban rettegnek. Szerepelni fognak a tévében, ráadásul ruhátlanul is, és a szomszédaik, barátaik, rokonaik mindezt látni fogják. Aki ezen az egészen keresztülmegy, az nem tér vissza
a régi gondolkodásához. Az én feladatom, hogy elindítsam és segítsem őket az úton, amit majd a hétköznapokban egyedül kell folytatniuk – mondta Soma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top