Sztárok

Teljesen szétcsúszott a színésznő

Mischa Barton alig két hete, a New York-i divathéten végre ismét a régi volt: gyönyörű és kiegyensúlyozott. A hétvégén viszont úgy festett, mint aki teljesen szétcsúszott.

A színésznő köztudottan imádja a divatot, és szeret öltözködni – a legutóbbi szerelése viszont sokaknál kiverte a biztosítékot. A képeken Mischa szakadt és elnyúlt Pink Floyd-pólóban, kócos hajjal és sötétbordó ajkakkal rótta az utcákat. A világutáló, sötét, gótikus külső talán nem véletlen. A színésznő új sorozata ugyanis nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Két rész után leállították a The Beautiful Life című szappanopera sugárzását, amelynek Ashton Kutcher és Elle Macpherson a producere.

Mischa június végi ideg-összeroppanása után nem sokkal kezdte forgatni a filmet, amely a New York-i divatvilágban játszódik. A 23 éves színésznő drogproblémákkal küzdő modellt alakít. Már a hetedik részt forgatták, amikor tudomásukra jutott a hír. Mischa barátai attól félnek, a színésznő felhagy a sorozat kedvéért folytatott egészséges életmóddal, és újra önpusztító életet fog élni.

Teljesen szétcsúszott a színésznő
Teljesen szétcsúszott a színésznő

Fotók: Northfoto, Dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top