Sztárok

Finnyáskodó vendégek a Vacsoracsatában

Furcsa csapat gyűlt össze az e heti Vacsoracsatában. A vendég-házigazdák finnyásak, érzékenyen reagálnak az ízekre és az illatokra, vagy csak éppen nem esznek meg bizonyos ételeket.

Reviczky Gábor színművész szabadidejében versenyhorgászik, ezért a hét első vendéglátójaként halas menüvel várta vendégeit. Az előkészületek alatt még nem sejtette, hogy milyen válogatósak a többiek.

Még a menü felszolgálása előtt megtudtuk Adától, hogy irtózik a szálkától, ezért nem eszik halat. Ahogy Császár Előd sem, bár ő egyszerűen csak nem szereti. És Marenec Fruzsina kedvenc ételei sem uszonyosokból készülnek. Neki viszont a legnagyobb baja, hogy a sárgadinnyétől és az ananásztól megfájdul a feje.

A menü láttán a vendégeknek – az Esti Showder énekesnője, Luanda kivételével – azért fájhatott a fejük, hogyan egyenek is, meg ne is a vacsorából. Végül Adának minden ízlett, Előd hangos dobpergés közepette megkóstolta a halat, Fruzsina pedig a zöld belű sárgadinnyéből evett, hátha az ízlelőbimbói színvakok, és attól nem kap fejfájást. Vajon a mai adásban Császár Elődnél hogyan folytatódik a gasztrokaland?

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top