Sztárok

A színésznőnek üres a hűtője

Jennifer Love Hewitt elárulta: tökéletes alakjának egyik titka az üres hűtőszekrény.

A színésznőnek üres a hűtőjeA színésznőt nemrég előnytelen bikinis fényképei miatt piszkálták a bulvárlapok, mire megelégelte a dolgot, és harcba szállt a kilókkal. Tette mindezt annak ellenére, hogy ő maga egyáltalán semmi kivetnivalót nem talált a fölös kilókban.

„Nem tartottam sok mindent a hűtőmben, nehogy kísértésbe essem – vezette be fogyókúratitkaiba az egyik amerikai wellnessmagazin olvasóit a színésznő. – Főleg a hizlaló dolgokat mellőztem, amelyeket amúgy annyira szeretek. Szerencsére nem vagyok az a típus, aki éjszaka nekiindul, hogy nasit vegyen magának. Ezenkívül a barátom, Jamie Kennedy is támogatott az egészséges étkezésben – ő rengeteg salátát, gyümölcsöt és halat eszik, és sokszor rávett, hogy együtt kocogjunk.”

Jennifer viszont nem gondolja úgy, hogy mindenkinek XS-es mérettel kell rendelkeznie:
„Ha mindenki ugyanúgy nézne ki, az unalmas lenne. Én minden reggel a tükör előtt felsorolok öt dolgot, amelyet szeretek magamban – például a szemeimet –, és ez a tudat hatalmas önbizalmat ad egész napra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top