Sztárok

Hihetetlen! Lajcsi 50 kilót fogyott

Galambos Lajos rossz egészségügyi eredményei miatt döntött úgy, hogy megszabadul a már-már védjegyének számító pocakjától. Karácsony óta 50 kilót fogyott.

Fotó: www.rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: www.rtlklub.sajtoklub.tv

Lajcsi teljesen átváltozott, a mulatós dalok királya megszabadult pocakjától. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 50 kilót adott le. Lajcsi a Cool Tv műsorában elmesélte, hogy tavaly karácsonykor, a családi vércukormérésen derült ki, mennyire rosszak az eredményei. Akkor megfogadta, hogy egy évig nem eszik kenyeret. És nem csak azt! Egy idő után a péksüteményeket, a lisztet és a cukrot is száműzte az étrendjéből.

A diéta természetesen nem volt egyszerű: a megvonástól majdnem depressziós lett, az első hetekben pedig szinte dekára pontosan ugyanannyit mutatott a mérleg. Lajcsi a felesége támogatása miatt tartott ki elhatározása mellett, ennek köszönhetően majd 50 kilótól szabadult meg. Testileg és lelkileg sokkal jobban érzi magát, és ma már el sem tudja képzelni, hogy másképp éljen.

„Akik fontolgatják, hogy fogyókúrába kezdenek, azoknak bátorításként csak azt tudom mondani: ne egyék meg az életüket!” – üzente Lajcsi

.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top