Sztárok

Ádok Zoli is gyalog galoppozik

A napokban mutatta be a Madách Színház a Spamalot című musicalt, melyben az Eurovíziós Dalfesztiválon szereplő Ádok Zoli is feltűnik.

Ádok Zoli is gyalog galoppozikHerbert herceg szerepében tűnik fel Ádok Zoli a Gyalog galopp című filmből készült Spamalot musicalben. A táncos-énekes nagyon nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy megkapta ezt a szerepet, melyben Hujber Ferenc és Serbán Attila lesznek a váltótársai. Zolinak a fesztivál óta komoly rajongótábora van, rajongói alig várták már a bemutatót.

A legnagyobb kihívást, bevallása szerint, a prózai részek jelentették, de a rengeteg próbának és gyakorlásnak betudhatóan tökéletesen helytáll. Zoli nemsokára zenei karrierjében is egy vadonatúj arcát fogja megmutatni a közönségnek:

„Csütörtökön forgatunk klipet egy olyan dalhoz, amelyet még senki nem hallhatott, és a lemezemen sincs rajta. Egy valódi, dögös, cool szám az egyéjszakás kalandokról, a videó pedig ütni fog!”

A Spamalot Artúr király és a kerekasztal lovagjai abszurd kalandjait meséli el, akik Istentől azt a feladatot kapták, hogy keressék meg a Szent Grált. Útjuk során találkoznak a jól ismert Monty Python-figurákkal, így a Fekete Lovaggal, Timmel, a skót varázslóval, a lovagokkal, akik azt mondják: „Ni!”, és a gyilkos nyúllal.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top