nlc.hu
Sztárok
Felhizlalta magát a színész!

Felhizlalta magát a színész!

A mindig sportos Matt Damon kedélyes pocakkal, tokával és kis bajusszal állt a kamerák elé Steven Soderbergh új komédiája, Az informátor kedvéért.

Felhizlalta magát a színész!A színész azt állítja, nem volt nehéz a filmbeli szerepért felszednie 15 kilót – a rendezőjének sem kellett sokat győzködnie, hogy vállalja a hízókúrát.

„Úgy két hónappal a forgatás előtt írtam egy hosszú e-mailt Stevennek – mesélte Damon az újságíróknak –, amelynek a végén, ha jól emlékszem, csak úgy az utóiratba beleírtam még egy kérdést: »Szerinted hogy néz ki ez a figura?« Steven csak annyit válaszolt: »Duci.« És én akkor elkezdtem enni. Nem kérdeztem vissza, és nem haboztam, két hónapon keresztül folyamatosan faltam és faltam. Be kell, hogy valljam, nagyon jól éreztem magam: a Bourne-filmek forgatása közben, akármilyen nehéz volt a napunk, munka után még le kellett mennem az edzőterembe. Most, mikor hazaértem, bekapcsoltam a tévét, sört ittam, és hatalmas pizzákat tömtem magamba. Persze igyekeztem nem gondolni arra, hogy amikor befejezzük Az informátor forgatását, újra vissza kell szereznem a régi formámat, és ehhez majd el kell kezdenem fogyózni.”

 

Forrás: IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top