Sztárok

Sztárok szexkalandjai

A bulvárhírekre éhes közönség imádja azokat a fotókat, melyeken kedvenceink intim pózokban láthatók. Van ilyenekből bőven, hiszen egyre több ismert emberről kerülnek elő kínos fotók vagy filmek.

Pamela Anderson

A szőke kebelcsoda és férje, Tommy Lee privát filmje valahogy kikerült az internetre, így milliók láthatták, amint a Baywatch-sztár kielégíti párját egy hajó fedélzetén, majd egy autóban is szeretik egymást. Pamela állította, hogy ellopták tőlük a filmet, és bíróságon keresztül próbálta megakadályozni a terjesztését, de semmit sem ért el. A letöltőoldalakon a mai napig az egyik favorit ez a házimozi.

Pamela Anderson és Tommy Lee
Pamela Anderson és Tommy Lee


Paris Hilton

A celebritássá vált milliomoscsemete cseppet sem gátlásos, ha szexről van szó. Némi alkohol hatása alatt még abba is belemegy, hogy az aktusról filmfelvétel készüljön. Az egyik ilyen kalandját a videotékák is nagy haszonnal kölcsönözték, Miss Hilton pedig egy szóval sem követelte, hogy vonják ki a forgalomból az ominózus kazettákat. Paris nagy kanállal falja a pasikat, és alig van már a világnak olyan tája, ahol nem szeretkezett még. Úgy érzi, nincs mit titkolnia: imádja a testiséget!

Paris Hilton - Forrás: the indsider.com
Paris Hilton – Forrás: Theindsider.com
Paris Hilton
Paris Hilton

 

Tom Cruise

A Mission Impossible-filmek rettenthetetlen ügynöke kínosan figyel, hogy ne kerüljenek ki róla botrányos hírek, ám így is előfordult már, hogy lebuktatták. Egy férfi prostituált állította, hogy többször tette boldoggá a színészt, sőt közös fotókkal is rendelkezett. Tom persze mindent tagadott, de az első felesége, Mimi Rogers kétértelműen nyilatkozott a szexualitását illetően. A boldognak tűnő férj és apa sokat fizetett, hogy az állítólagos szerető végül ne adja ki a kettejük románcáról írt könyvét, de kérdés, hogy meddig tud még titkolózni.

Tom Cruise
Tom Cruise

Britney Spears

Az amerikai énekesnő románcairól évekkel ezelőtt sokat olvashattunk. A legérdekesebb talán az volt, mikor csontrészegen szeretkezett egy kocsi hátsó ülésén Las Vegasban, majd örömében azonnal hozzá is ment a pasashoz. A házasság mindössze két napig tartott, kijózanodva már nem akart Jason Alexander neje lenni. Az esetből nem tanult, pár hónap múlva egy diszkó mosdójában kapták rajta, amint éppen egy kidobófiú előtt térdelt…

Britney Spears
Britney Spears


Hugh Grant

Ki gondolná az angolok nagy kedvencéről, a hűvös Hugh Grantről, hogy szabad éjszakáin előszeretettel veszi igénybe a londoni utcalányok szolgáltatásait? A színész pont egy ilyen kalandja kapcsán került rendőrségre, majd a címlapokra. A kis affér nem rontott a népszerűségén, ugyanúgy elhisszük neki, hogy ő a hősszerelmes, aki hol Julia Roberts, hol Renée Zellweger karjaiban köt ki. Egykori felesége, Liz Hurley sem tagadta, hogy Hugh bizony szereti a nőket, és alkalmanként örömmel fizet is nekik egy-egy óráért.

Hugh Grant
Hugh Grant


George Michael

A nyolcvanas évek kedvelt szívtiprója nem tagadja, hogy a pasikat szereti, s bár évek óta van állandó társa, ő sem veti meg a kalandokat. Így kerülhetett sor arra az esetre, mikor egy nyilvános vécében kínálta fel magát egy úrnak, aki rendőri igazolvánnyal és letartóztatással viszonozta a kedvességet. George vérig sértődött, és még egy videoklipjében is megemlékezett a csalafinta zsaruról. Kábítószeres botrányai miatt úgyis ő a hatóságok céltáblája, de ez cseppet sem zavarja abban, hogy újabb numerákat gyűjtsön úton-útfélen.

George Michael
George Michael


Kínos fotók az interneten

Kedvenc színészeink, énekeseink előszeretettel fotóztatják magukat pucéran aktuális kedveseikkel, majd remegő gyomorral várják, hogy a szakítás után napvilágra kerülnek-e ezek a felvételek.

Rihanna smink nélkül, tangában mosolygott egy hotel szobájában, a tinédzser Vanessa Hudgens pedig még bugyit sem húzott magára, mikor fényképezőgépe elé állt a pasijának. A High School sztárja hiába adja a szende kislányt, a képeken jól látható, hogy szereti az életet. Brad Pitt teljesen meztelenül sétálgatott a szálloda teraszán, másnap pedig mindenki láthatta a lapokban, hogy mennyire „nagyfiú”. A Született feleségek vörös színésznője, Marcia Cross kisebb vagyont fizetett egy róla készült sorozatért, amelyet egy kukából kotort ki valaki. Ricky Martin az állítólagos edzőjével strandolt, félreérthető pózokban, s mit ad isten, éppen arra járt egy paparazzo is.

Rihanna
Rihanna
Rihanna - Forrás: take40.com
Rihanna


Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens  - Forrás: theblemish.com
Vanessa Hudgens


A magyarok is csinálják…

Hazai sztárjainkról is kiderül, hogy ilyen-olyan kalandba keverednek. Zalatnay Saroltáról egykori kedvese készített fotókat, amelyeken az énekesnő anyaszült meztelenül hevert a kádban. A képek természetesen bejárták a sajtót, Cini pedig főhetett a levében, mert a nyuszis magazinban megjelent, gondosan retusált felvételek mellett a valóság is láthatóvá vált. Molnár Anikó egy időben erotikus műsorokat adott akkori kedvesével, Angelóval, és egy ilyen akciójuk került DVD-lemezre, amelyet borsos áron adtak a piacokon. Anikó egykori „választottja”, a Nagy Ő nyertese, Willy is megmutatta már, hogy mit tud: meleghonlapokon elégítette ki önmagát. Karsai Zita hajlékonyságát azokon az amatőr fotókon is megcsodálhattuk, melyek még a Megatánc előtt készültek róla. Mujahid Zoli sem tagadhatta, hogy webkamera előtt himbálja a hímtagját, persze csak egy bizonyos összegért. Csisztu Zsuzsa is címlapokon volt egy film miatt, melyen „állítólag” ő látható meztelenül, amint éppen egy férfival játszadozik, ám a műsorvezető a mai napig állítja, hogy csak hasonlít az említett hölgyre. Horváth Évát és Görög Zitát külföldön call-girlként hirdették, ám a két modell tagadta, hogy vállaltak volna efféle munkát. Zoltán Erikáról 17 évesen készültek ízléses aktfelvételek, s ő maga sem gondolta volna, hogy 20 év múlva az egyik napilapban szembesül majd egykori önmagával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top