Sztárok

Claudia új cicikkel domborított

Az egyik bulvárlap szerint Liptai Claudia megcsináltatta a melleit a nyuszis magazin fotózása előtt. A színésznő nem cáfolta, de nem is erősítette meg a pletykát.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Az utóbbi idők legnagyobb figyelemmel kísért fotósorozatának képein és készítésének körülményein még mindig van mit csámcsogni. A legújabb hírek szerint Liptai Claudia teljesen titokban vonult be egy szépségklinikára, ahol megcsináltatta a melleit. A pletykát közzétevő lapnak a színésznő csak annyit mondott, hogy ez teljesen az ő magánügye. Majd hozzátette: szívesen megnézné, más nőknek milyen a mellük a szoptatás után. A 36 éves színésznő szerint fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Claudia nyár elején döntött úgy, hogy vállalja a fotózást, és komolyan készült arra, hogy a legjobb formáját nyújtsa: diétázott, edzett, és kés alá is feküdt. A magazin főszerkesztője, Radnai Péter elmondta, hogy ők nem kötelezték a színésznőt a műtétre. Nekik csak az a fontos, hogy Claudia remekül néz ki, de az nem érdekli őket, hogyan érte el ezt az állapotot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top