Sztárok

Jolie és Pitt fiúnak öltöztetik a lányukat – Fotóval!

Míg Angelina Jolie és Brad Pitt örökbe fogadott lánya, Zahara mindig csinosan öltözik, addig Shiloh úgy néz ki, mint egy kisfiú.

Angelina Jolie és Brad Pitt éppen Szíriában vannak, ahol a színésznő az ENSZ Menekültügyi Főbizottságának jószolgálati nagyköveteként iraki menekülttáborokat látogat meg. Ez alkalommal a családdal tartottak a legkisebb Jolie-Pitt gyerekek, Vivienne és Knox is. Az ikrekről hosszú idő óta először készült fénykép.

Miért öltöztetik fiúnak Shiloh-t?

 
A családi fotókról azonban más is kiderül. Méghozzá az, hogy Angelina és Brad első vér szerinti lánya, akit tavaly még az egyik legstílusosabb celebgyereknek választottak, mára valószínűleg nem érdemelné ki a címet. Shiloh ugyanis sokkal inkább kisfiúnak néz ki, mint kislánynak. A szőkeség rendszeresen bakancsot, bő nadrágot és pólót visel, de újabban szívesen vesz fel kalapot vagy a papája nyakkendőjét. A nála alig több mint egy évvel idősebb Zahara viszont imádja a csinos ruhákat.

Miért öltöztetik fiúnak Shiloh-t?
Miért öltöztetik fiúnak Shiloh-t?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top