nlc.hu
Sztárok
Justin Timberlake nem veszi komolyan a nőügyeit

Justin Timberlake nem veszi komolyan a nőügyeit

Justin Timberlake két és fél évig volt együtt Jessica Biel színésznővel. A kapcsolatuk az énekes családja szerint soha nem volt komoly.

Justin Timberlake nem veszi komolyan a nőügyeitJustin Timberlake sosem volt szívvel-lélekkel benne a Jessica Biellel folytatott két és fél éves kapcsolatban – nyilatkozta az énekes családja. Justinról az a hír járja, szakított a színésznővel. Már korábban is felmerültek olyan pletykák, hogy az énekes titokban Rihannával randizik, a napokban viszont egy ismeretlen hölggyel látták távozni az egyik hollywoodi bárból. Justin nagymamája azt nyilatkozta a Closer magazinnak, hogy Jessica szívesen férjhez ment volna már, Justin azonban erre nem volt felkészülve.

„Folyamatosan lefoglalja az új albuma, azon dolgozik, hogy sikeres legyen, leginkább erre fókuszál mostanában – mondta a nagymama. – Ami engem illett, mindig is egyedülállóként tekintettem rá. A barátnők jönnek és mennek, de szerintünk egyik ügy sem volt komoly. Justin a saját dolgaival törődik, és nem érett meg a házasságra” – tette hozzá.

Jessica Biel éppen Kanadában forgat. A múlt héten még együtt látták őket Justinnal. Akkor azt írták a lapok, szeretnének több időt egymással tölteni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top