Sztárok

Salma Hayek szakállt növesztett

A színésznő a Frida című film forgatásán nem szőrtelenítette magát, a Rémségek cirkusza kedvéért pedig szakállt növesztett.

Salma Hayek szakállt növesztettSalma Hayek gyakorló kismamaként sokat van otthon, ezért nagyon örült, amikor felajánlották neki a Rémségek cirkuszának egyik szerepét. „Nagyon megtetszett Madame Tuska figurája – mesélte. – Szabályozni tudja, mennyire nőjön a szakálla, és ezzel ő a Rémségek cirkuszának nagy sztárja. Csak akkor van baj, ha izgalomba jön, mert a hormonjai elszabadulnak, és gyorsabban nő a szőre.”

Salma Hayek kislánya, Valentina Paloma születése óta keveset dolgozott, ezért jött kapóra a Rémségek cirkusza. „Hihetetlenül jó dolog anyának lenni, de roppant fárasztó, és néha bizony unalmas is. Azt kívántam, bárcsak jönne egy szokatlanul izgalmas feladat, és ekkor pottyant az ölembe Madame Tuska szerepe.”

A Rémségek cirkusza című film Darren Shan magyarul is olvasható ifjúsági vámpírregény-sorozatából készült. Hőse egy kamasz fiú, aki vámpírrá változik, s így a Rémségek cirkuszának tagja lesz.

Forrás: UIP

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top