nlc.hu
Sztárok
Bin Laden ügyvédjével találkozott a színésznő

Bin Laden ügyvédjével találkozott a színésznő

Megérkezett hazánkba is a kritikusok által is elismert, New Yorkban játszódó törvényszéki krimisorozat, A hatalom hálójában, melynek főszereplői Glenn Close és Rose Byrne.
fotó: AXN
Fotó: AXN

A New York-i pereskedések világában játszódó kíméletlen törvényszéki sorozat a bemutatás évében három Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot is begyűjtött. A sorozatban az egyszerre nagyra tartott és gyűlölt büntetőperes ügyvéd, Patty Hewes (Glenn Close) és fiatal, simulékony és ambiciózus pártfogoltja, Ellen Parsons (Rose Byrne) feszültségekkel és izgalmakkal teli életét követhetjük nyomon. Glenn Close így nyilatkozott, mikor nyilvánosságra került, hogy elvállalta A hatalom hálójában főszerepét: „Voltaképpen nagyon érdekeltek a sorozat nemi szerepekkel kapcsolatos vonatkozásai, mert azt gondolom, egy hatalommal rendelkező nőt teljesen másképp kezelnek, mint egy hatalommal rendelkező férfit. A férfiak évszázadok óta birtokolják a hatalmat, ellentétben a nőkkel, és sokan még ma is azt gondolják, elfogadhatatlan, ha egy nő utasításainak kell engedelmeskedniük.” A színésznő elmondta, hogy rendkívül élvezetesnek találta az arrogáns Patty Hewes szerepére való felkészülést, hiszen lehetősége nyílt több olyan nővel is találkozni, akik a szakmájuk csúcsára értek. Így többek közt azzal az ügyvédnővel, aki vádat emelt Oszama Bin Laden ellen, és bíróság elé állította a World Trade Center elleni robbantásban részt vevő első terroristát.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top