Sztárok

Menekül a katonaság elől a szupermodell!

Bar Refaeli félti a műkörmeit, ezért nem vonul be a hadseregbe.

Menekül a katonaság elől a szupermodell!Örülhet Leonardo DiCaprio, hogy nyáron szakított Bar Refaelivel, mert lehet, hogy most ő is kapna hideget-meleget. Az izraeli szupermodell ugyanis kibújt a kötelező katonai szolgálat alól, sőt azt nyilatkozta egy amerikai lapban: neki egyenesen kijár a könnyítés, elvégre celeb. Több se kellett egy kolléganőjének, Esti Ginzburgnak, nekitámadt Barnak.  „Tartozom a hazámnak, ezért teljesítem a kötelességemet, nem úgy, mint egyesek a kifutóról” – mondta Ginzburg, aki hiába szintén szupermodell, nemrég megkezdte kétéves katonai szolgálatát.

Becslések szerint Izraelben a hadkötelesek egyharmada kibújik a katonai szolgálat alól, általában családi vagy vallási okokra hivatkozva. Refaeli annak idején férjhez ment, majd amikor elkerülte, hogy behívják, gyorsan elvált. Refaelinek, akinek állandó otthona már egy ideje Los Angeles, jót tett kapcsolata Leonardo DiCaprióval: rendszeresen szerepel a legnézettebb tévéműsorokban, és állítólag már hollywoodi karrieren gondolkodik.

Leonardo DiCapriót legközelebb a Viharsziget című Scorsese-filmben láthatjuk. Rendőrbírót alakít, akinek ki kell derítenie, hová tűnt egy elmebeteg gyilkos az erődszerűen őrzött börtön bezárt szobájából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top