Sztárok

Jackson legyőzte a vámpírokat is!

Halála után is óriási az érdeklődés Michael Jackson iránt.

Jackson legyőzte a vámpírokat is!Michael Jackson a pop királya maradt. Az utolsó koncertturné próbái során készült különleges koncertfilm, a Michael Jackson’s This Is It (bemutató az egész világon október 28-án) csupán két hétig marad a mozikban – s talán ennek köszönhető a jegyelővétellel kapcsolatos izgatott érdeklődés: úgy tűnik, a rajongók a világ minden országában egyformán be akarják biztosítani, hogy semmiképp se maradjanak ki a már soha színpadra nem kerülő megashow-ból. A legnagyobb amerikai internetes jegykereskedő portál, a Fandango jelentése szerint Michael Jackson saját eladási toplistájuk csúcsára került, és még a kamasz lányok kedvenc vámpírját, az Alkonyat – Újholdját is maga mögé utasította. Angliától Japánig mindenhonnan hasonló hírek érkeznek.

Szintén a Fandango szerint a koncertfilmjegyek iránti érdeklődés is háromszorosa a tavalyi Miley Cyrus-koncertmozi iránt tapasztaltnak, márpedig az a premierje hétvégéjén 31 millió dollár bevételt hozott Amerikában, és ezzel megszerezte minden idők legsikeresebb koncertfilmjének címét.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top