Sztárok

Kapócs Zsóka újabb meglepetése!

Amíg a sajtó a magánéletéről cikkezett, az egykori szépségkirálynő elkészítette első albumát.

Kapócs Zsóka újabb meglepetése!Kapócs Zsóka első önálló színházi előadói estje Ma a tiéd vagyok! címmel évek óta hatalmas sikerrel fut a Mikroszkóp Színpad műsorán.

Zsóka a színpadon esténként a legendás dívát megidézve tolmácsolja Karády Katalin slágereit. Olyankor ő Karády Katalin, a két személyiség eggyé forrva bűvöli el a nézőket. Bár nem adatott meg neki, hogy a legendás művésznővel egy korban éljen, hogy a saját bőrén tapasztalhassa meg érzéseit, mégis sikerül megidéznie a misztikumot. Az előadás sikerén felbuzdulva úgy döntött, hogy a dalok közül 16 az előadások hangulatát teljes mértékben visszaidéző lemezen is meg kell, hogy jelenjen, amelyet hallgatva Kapócs Zsóka bársonyos, mély, erotikától fűtött hangja valóban megigéz bennünket. Ezek a dalok egyszerre szólnak a mának, és tisztelik a múltat.

A Karády-dalok mellett található egy, a kor és a lemez hangulatának megfelelő vadonatúj felvétel, amely Gyarmati István tehetségét dicséri, és kifejezetten Zsóka számára készült.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top