Sztárok

Patrícia körömcipővel teríti az asztalt!

Utolsó napjához ér a Vacsoracsata heti fordulója. Ma este Szabó Patrícia látja vendégül Oláh Ibolyát, Barabás Évát, Royt és Székhelyi Józsefet.

A welcome drinket a nappaliban szolgálja fel Patrícia egy kis csokoládéval, ahol két lány francia sanzonnal szórakoztatja a vacsoravendégeket. Érdekesség gyanánt körömcipőt tesz az asztalra virággal, ez lesz az asztali dísz.

Az előétel nagyon ízlik Ibolyának, amiből repetázik is, pedig először eszik életében spárgát. Sajnos József nincs kibékülve a halételekkel, nem is tud sokat enni, de feltalálja magát, és amit talál a hűtőben, és kenhető a bagettre, azt mind kihozza. A desszert előtt Patrícia kicsempészi Ibolyát, hogy megmutassa neki, hogy egy stylistot rejteget a gardróbjában, aki arra vállalkozik, hogy francia öltözékbe varázsolja át a vendégeket. Mindenki nagyon viccesre öltözteti át magát. Patrícia minden egyes fogásnál kicseréli a kalapját, és úgy ül az asztalhoz. Az utolsó egy gyümölcshöz hasonlít, de lesz rajta Napóleon-kalap is. A végére nem marad más hátra, mint a pontozás és az eredményhirdetés.

fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top