Sztárok

Madonna kidobta az edzőjét

A sokat vitatott, szálkásra gyúrt izmok vagy a szintén kritizált fokhagymapopsi az oka annak, hogy Madonna megvált edzőjétől, Tracy Andersontól?

Madonna kidobta az edzőjétMadonna megvált sztáredzőjétől – jutott az egyik amerikai bulvárlap tudomására. Nem sokkal később maga az énekesnő is megerősítette a hírt egy rádióinterjúban. Vajon miért rúgta ki egyik pillanatról a másikra azt a nőt, aki hihetetlen kondíciójáért felelős?

Az énekesnő állítólag azért kezdett kételkedni Tracy munkájában, mert rengeteg kritikát kapott a bulvársajtót bejáró fotó miatt, amelyen groteszkül túledzett karja látható. Bennfentes információk szerint azonban másról van szó. Az edző ugyanis fülig szerelmes, és szívesebben maradna kedvesével Amerikában, mint hogy Madonnával járja a világot. Az énekesnő erre megsértődött, és ezért dobta ki az edzőt. Tracy Anderson szóvivője viszont csak annyit mondott, hogy közösen állapodtak meg abban, hogy elválnak útjaik. Az asszony egyszerűen többet szeretne együtt lenni a fiával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top