Sztárok

Vadon Janit postára adták

Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc egy beszélgetésből kiindulva úgy döntöttek, postára adják műsorvezetőtársukat, Vadon Janit.

Vadon Jani postára adtákSebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc, az egyik kereskedelmi rádió reggeli műsorának vezetői arról vitatkoztak, hogy mi mindent kell „átélnie” egy csomagnak, amíg egyik helyről a másikra érkezik. Így jött az ötlet: mi lenne, ha Vadon Janit becsomagolnák, és postára adnák, így tesztelve a 24 órás postai szolgáltatásokat. Az ötletet azonnal tett követte, Balázsék egyeztettek a postával, Jani pedig természetesen bevállalta az újabb őrült feladatot, és egy teljes éjszakát töltött a postai rendszerben.

„Kaptam egy hálózsákot és egy polifoamot, sőt Balázs és Feri egynapi élelmet és egy flakont is adott nekem, hogy szükség esetén a sürgős dolgokat is el tudjam végezni. Megúsztam, furcsa volt, de túl vagyok rajta. Egy biztos: egy időre kivonom magam az őrültségek alól, most Ferin és Balázson a sor” – mondta a postai útvesztőket is megjáró műsorvezető, akit dobozban reggel 6 órakor műsorkezdésre kézbesített a posta, egyenesen a rádió stúdiójába.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top