Sztárok

Új magyar reality a képernyőn!

A Viasat3-on október végén induló Mesterszakács előkészületei már javában folynak. A műsorba több ezren jelentkeztek; a versenyzőjelöltek legutóbb egy vendéglátó-ipari szakközépiskola tankonyháján mutathatták meg, mire is képesek.

A második körös szereplőválogatáson az volt a jelentkezők feladata, hogy negyven perc alatt készítsenek egy fogást a stáb által biztosított alapanyagokból. Volt, aki sütőtökös pennével lepte meg a zsűrit, volt, aki vegetáriánus bolognai spagettivel. A műsor készítői ezen teljesítmény alapján igyekszenek megállapítani, hogy ki mennyire mozog otthonosan a konyhában, hiszen október végétől már egy egész ország előtt kell bizonyítaniuk a rátermettségüket.

„Ez nekem teljesen új élmény volt, kíváncsi voltam, hogy el tudom-e adni magam, és úgy érzem, valamennyire sikerült. Érdekes volt egy teljesen más munkamódszert és közeget látni, és jó volt a mindennapi világomból teljesen hiányzó, attól eltérő karakterekkel ismerkedni. Összességében nagy élmény volt ez a casting, meg vagyok elégedve a teljesítményemmel, a végkimeneteltől függetlenül”
– mesélte az egyik mesterszakácsjelölt, Fodor Bernadett.

A Mesterszakács október 26-án indul, és Gianni Annoni lesz a házigazdája. 

Új reality a képernyőn!
Fotó: Viasat3
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top