Sztárok

Hadjárat indul Somával

Ma este kezdetét veszi a nők önbizalmának visszaszerzéséért indított hadjárat Somával és Lakatos Márkkal.

A Viasat3 új sorozatában olyan hétköznapi nők szerepelnek, akik nincsenek megelégedve a külsejükkel, és ez megpecsételi magánéletüket, hangulatukat, mindennapjaikat. A műsor készítői – köztük Lakatos Márk és Soma – arra vállalkoztak, hogy tíz nőnek segítenek, hogy egy hét alatt tökéletesnek érezzék magukat. Olyan nőket választottak ki, akik átlagos problémákkal küzdenek, így nemcsak a szereplők, hanem a műsor nézői is okulhatnak a látottakból.

„Az előnyös öltözködés, smink vagy frizura mellett rendkívül fontos, hogy helyes kép alakuljon ki bennük a saját testükről – mondta Lakatos Márk. – A forgatás során megdöbbentett az a tény, hogy a nők mennyivel kövérebbnek, öregebbnek, csúnyábbnak látják magukat, mint amilyenek valójában. Van olyan lány, aki évek óta nem mert tükörbe nézni, mert rettegett az alakja látványától, vagy aki még a saját családja előtt sem mer levetkőzni, és még a strandon is bujkál, takargatja magát. Fantasztikus élmény számomra látni, ahogyan a szereplők önbizalma napról napra erősödik, szembesülnek saját komplexusaikkal, és megtanulják elfogadni magukat.”

Hadjárat indul Somával

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top