Sztárok

Whitney zavarodottan viselkedett a színpadon

Whitney Houston az egyik angol tehetségkutató műsor vendégeként lépett fel a hétvégén. A műsor nézőit megdöbbentette az énekesnő zavarodott viselkedése.

Whitney zavarodottan viselkedett a színpadonA legendás énekesnő megdöbbentően viselkedett az angol X Factor című tehetségkutató műsorban, ahol új dalát adta elő. A 46 éves Whitney hosszú távollét után idén tért vissza a show-biznisz világába. Az énekesnő már a dal előadása során is furcsán mozgott. Akkor még azt lehetett hinni, csetlő-botló lépéseit a rossz ruhaválasztás okozza.

Az interjú során azonban megdöbbentően zavartan viselkedett: csak erejét megfeszítve tudott válaszolni a kérdésekre, gyakran hosszú szünetet tartott a válasz előtt, a padlót bámulta, vagy csukott szemmel állt. Egyesek szerint az egykori rendszeres drogfogyasztás hatott így az énekesnő idegrendszerére és magatartására. Whitney pár hónappal ezelőtt vallotta be nyíltan az Oprah Winfrey-show-ban, hogy kokainnal és marihuánával is élt.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top