Sztárok

Leesett Oroszlán Szonja álla

Tátott szájjal bámulta a Csillag születik négy zsűritagja – így Oroszlán Szonja is – Vásáry André produkcióját. A fiatalember egyedi orgánumával nyűgözte le a közönséget.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Vásáry André olyan rendkívüli tudást csillogtatott meg a zsűri előtt, amely a világon is egyedülálló a maga nemében. Az énekes szó szerint született tehetség, hiszen a sors olyan hanggal áldotta meg, amelyet bármelyik operaénekes megirigyelhetne. Férfi volta ellenére szopránt énekel.

„Így születtem, erre a képességemre már egészen fiatal koromban felfigyeltek, képezni azonban csak nagyon későn kezdtem el” – árulta el André a Cool Tv műsorában. A fiatalember nemcsak itthon, hanem az Egyesült Államok legnevesebb intézményeiben sajátította el a hangképzést, és határozottan ebből szeretne megélni a jövőben.

Leginkább az opera és a musical világa áll hozzá közel, de tervezi, hogy a crossover stílusban is kipróbálja magát:
„Ez a könnyű- és a komolyzene keveréke. Mint Andrea Bocelli munkássága, vagy akár az Ötödik elemben hallható ária. Már régóta tervezem, hogy azt elénekelem!” – mondta a „kiscsillag”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top