Sztárok

István Dani visszakapta a beszólásokat!

Az internetes fórumozók nem kímélték az RTL Klub műsorvezetőjét.
fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Végtelenül sajnálom, ami történt, és bízom benne, hogy a sztárok, akiken viccelődtünk, nem sértődnek meg, hiszen többükkel baráti kapcsolatot ápolok. Tanulság számomra, hogy a stúdiótérben csak olyat szabad mondani, ami a képernyőn is vállalható. A jövőben eszerint járok el” – mindössze ennyivel kommentálta István Dániel az RTL Klub honlapján a nem éppen kedves beszólásait. Mint ismeretes, a Reflektor című műsorban a bejátszások ideje alatt is bekapcsolva maradt a mikrofonja, így a nézők is hallhatták, hogy szerinte Király Linda „disznó”, Deutsch Anita „egy férfi”, Ungár Anikónak pedig „egyetlen őszinte mozdulata sincs”.

A csatorna vezetőségének ez éppen elég indok lehetett volna, hogy kipenderítse a nagyszájú műsorvezetőt, ezzel szemben ők is csak mentegették. Az internetes magazinok olvasói viszont kifejtették a véleményüket Daniról: a legkedvesebb jelző, amellyel illették, a „bunkó” volt, de sok-sok nyomdafestéket nem tűrő kritikát is kapott.  Hogy az érintettek élnek-e a bosszú jogával, az talán sosem derül ki, viszont a nézők és a netezők egyértelműen kifejezték, hogy a műsorvezető egy időre leszerepelt…

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top